Gioăng Vật Liệu Làm Kín VALQUA Nhật Bản

VALQUA 7020

VALQUATEX N214 - N314

VALQUA 2010/4010/5010

VALQUA 7GS62A

VALQUA 7GS64N

VALQUA 7GS66A

VALQUA Ring Joint 550

Gioăng GF300 Valqua

VALQUA 3640 / 3641

Tấm Gioăng 6502 VALQUA

VALQUA 7026

VALQUA N510 / N520

VALQUA 7010/7010-EX

VALQUA Backtight

VALQUA Whitetight

VALQUA Cleantight

VALQUA Mica Fillter

Giới Thiệu VALQUA Japan

- VALQUA là được viết tắt từ hai chữ "Value and Quality" tức thể hiện tính giá trị và chất lượng của sản phẩm mà tập đoàn VALQUA sản xuất đã và đang cung cấp trên thế giới.

- Kể từ khi thành lập vào năm 1927, chúng tôi tại Tập đoàn VALQUA đã làm việc không mệt mỏi để mang đến cho khách hàng cả “giá trị” và “chất lượng” tạo nên tên tuổi của chúng tôi, đồng thời hỗ trợ và đóng góp vào sự phát triển của nền kinh tế Nhật Bản với tư cách là công ty tiên phong đầu tiên về sản phẩm vật liệu làm kín công nghiệp và các sản phẩm vật liệu nhựa Fluororesin.

Các Sản Phẩm VALQUA

• Seal Valqua Products

- Soft Gasket Valqua

+ High Performance Non-Asbestos Sheet Gasket, Compressed Non-Asbestos Fiber Sheet Gasket, Fluolrocarbon Resin Sheet Gasket, CORDSEAL<Soft>, Fluolrocarbon Resin Envelope Gasket, Expanded Graphite Sheet Gasket, Ruber Coated Fabric Gasket, Ruber Sheet Gasket

- Metallic / Semi-Metallic Gasket Valqua

+ Spiral Wound Gasket, Metal Jacketed Gasket, Metal Serrated and Flat Gasket, Ring Joint Gasket, Metal C-Ring Gasket with Spring, Metal Hollow O-ring Gasket

- Molded Packing Valqua

+ O-ring, X-ring, T-ring, D-ring, V-packing, U-packing, Dust Seal, Various Molded Packing, Oil Seal, Diaphragm, Other Seals, Molded Products

Gland Packing Valqua

+ Carbon Fiber Based, VALFLON Based, Special Fiber Based, Metal Based, Flexile Graphite Based, Inorganic Fiber Based, Flexible Graphite Based General Use Grade

- Metallic Bellows Valqua

+ Expansion Joint(Metallic Bellows), Supplement product for seal, Gasket Paste, Gasket Cutter, Packing Tool

- Other Seals Valqua

+ Oil Sheet, Other Gasket, Alliance Products

• Resin Valqua Products

- Material and Block Valqua

+ Sleeve, Sheet and Plate, Round Bar, Containing Filler, CORDSEAL<Soft>, Soft Sheet

- Film / Tape / Sheet Valqua

+ Film, Reinforced Film, Surface Treated Film, Unbaked Tape, Adhesive Tape, Cross-linked PTFE Tape, PI Film Laminated Product. Glass Cloth (Fabric) Impregnated with PTFE, Fabric Adhesive.

- Tube Valqua

+ Corrugated Tube

- Processed Products and Molded Products

+ Bellows, Diaphragm, Bearing, Sealing Material, Back-up Ring, Washing Nozzle, Processed Products, VALFLON PFA Bolt and Nut.

- Lining Pipe and Tank Parts

+ Lining Steel Pipe, Flexible Horse, Lining Bellows, Insertion Pipe, Lining Tank

- Substrate Valqua

+ PTFE Substrate (For HF Wave/MM Wave), Prepreg (For HF Wave/MM Wave)


• Heat Insulation Material Valqua

- Textile Products

+ Flame-Resistant Cabonized Fiber Textile, Heat-Resistant Glass Fiber Textile

- Slip Material

+ Bearing, Luricant

• Other Valqua Products

- Piping Valqua

+ Fluorocarbon resin Vessel, Valve, Expansion Joint(Metallic Bellows), Expansion Joint(Non Metallic Bellows), Mechanical Seal.

- Device / Equipment Valqua

+ VALFLON Lined Device / Equipment

Báo Giá Gioăng VALQUA VINDEC

Mua Gioăng VALQUA VINDEC

- VINDEC là địa chỉ phân phối GIOĂNG VALQUA uy tín tại Việt nam có thể làm hài lòng khách hàng với năng lực đội ngũ nhân viên có kỹ thuật trình độ kỹ thuật cao, được đào tạo chuyên nghiệp bài bản của hãng.

- Quý khách hàng có thể tìm kiếm hoặc Download về máy Catalogue sản phẩm GIOĂNG VALQUA của hãng tại Website của chúng tôi với thông số kỹ thuật rõ ràng chính xác nhất của hãng tại: GIOĂNG VALQUA

- Thêm vào đó VINDEC chúng tôi có Kho Hàng tại Hồ Chí Minh và có Kho Hàng + Xưởng Sản Xuất với diện tích trên 2.000m2 tại Hà Nội.

- VINDEC với năng lực và kinh nghiệm gần 20 năm cùng với đội ngũ kỹ sư giầu chuyên môn, chúng tôi tự tin đáp ứng được các dự án lớn về hàng Vật Liệu Làm Kín, chúng tôi luôn đồng hành cùng phát triển.

Admin: VINDEC

Zalo
Hotline